Hundefoder

  • 23 Feb, 2022

Hundefoder og hundemad af bedste kvalitet

Som hundeejer, vil man gerne give sin firbenede ven, det bedste foder den kan få. Hos catwalk.dk finder du hundefoder til alle racer, størrelser og aldre. Vi har både vådfoder, tørfoder, og trænger din hund til at tabe sig, så klarer vi også den. Får hunden den rigtige mad, har den masser af energi, fordi den får de vitaminer og mineraler, den har brug for. Køb din hundemad online og få leveret til døren, så slipper du for al slæberiet.

Forkæl din hund med lækkert vådfoder, som opfylder alle ernæringsmæssige krav. Vores dyrehandel online har et stort udvalg af dåsemad til hunde, med alle de populære mærker og størrelser samt kornfri varianter.

Vi stiller krav til vores leverandører af hundemad

Du finder hundefoder på tilbud hos os, og kan altid regne med høj kvalitet. Vores hundemad scorer bedst i hundefoder test. Hundefoder har nemlig stor betydning for, hvordan hunden trives, og du skal bl.a. holde øje med dens pels, afføring og energiniveau.

Har din hund tendens til overvægt? Så køb hundefoder der slanker, så sikrer du, at din hund er sund og rask hund. Vi har et stort udvalg af slankefoder samt hundefoder til både store og små seniorhunde. Ældre hundes immunforsvar er ikke lige så stærkt som hos de unge, derfor anbefaler vi hundefoder, der efterlever specifikke foderkrav til seniorer.

Hold øje hvis du skifter hundefoder

Hundefoder har stor betydning for hundens velvære, og skifter du foder, skal du lige holde øje med den. Begynder din hund eksempelvis at fælde mere, ændre afføringen sig, eller bliver den oppustet, så er det tegn på, at du skal prøve noget andet. Vi har et stort udvalg af hundemad online. Er du på jagt efter stimulerende legetøj samt hunde- eller kattesenge så finder du det hele her.

Gør det let for dig selv og køb din hundemad online, når det passer dig. Her finder du et stort sortiment af forskellig slags hundemad, til de bedste priser på markedet og kan få leveret det hele lige til døren. Har du brug for andet tilbehør til din hund eller et andet kæledyr, så skal du ikke lede længe.