Kattefoder

Godt kattefoder online

Er din kat kræsen? Bare rolig det er de fleste katte! Men her hos os, kan du gøre en ende på det problem, vi har nemlig kattefoder, som selv den mest kræsne og gourmet fordrende kat vil kunne lide. Køb kattefoder online, det sparer dig for at bruge tid i butikken, for at finde det rette foder og det sparer dig samtidig også for penge. Vi har nemlig altid billige priser på vores kattemad og andet tilbehør til din firbenede ven. Tag et kig på siden, du vil helt sikkert blive overrasket!

Kattemad uden korn

Mange katteejere ønsker ikke, at deres kat skal få korn gennem kosten, også fordi der er katte, som ikke kan tåle det. Derfor har vi her et bredt udvalg af kornfrit kattefoder; både hvad menubokse, vådfoder og tørfoder angår. Alt vores kattefoder er rig på de proteiner, vitaminer og mineraler, som din kat behøver for at være velfungerende og fuld af energi. Den gode kost du finder her, sikrer, at din kat altid har en fin blank og blød pels. Under kattetilbehør kan du også bestille eksempelvis kattesand og legetøj.

Billig kattefoder af kvalitet

Der må spares, hvor spares kan, men det må ikke gå ud over kvaliteten af vores kattefoder. Det er vigtigt, at vores kæledyr får alle de næringsstoffer de har brug for, og det sikrer du dig ved at købe foder af god kvalitet. Problemet er, at det gode foder oftest også er meget dyrt. Vi synes ikke det skal være nødvendigt, at din kat ikke kan få den mad den bedst kan lide, og som er sund for den på grund af de høje priser, derfor har vi altid billig kattemad både på dåse, i portioner og eksempelvis som tørfoder.